top of page
INFO & PRIJZEN
IMG_2577.jpg
zwangerschap
Iedere zwangere vrouw is prachtig, Echt waar, Jij ook! Niks is zo bijzonder als een kindje wat in jouw buik groeit. Wil jij deze bijzondere tijd alleen, Samen met jouw partner en/of met je gezin vastleggen? Alles kan, ik zorg voor afwisseling in de foto's en samen maken wij een tastbare herinnering voor later. 
newborn
Maanden kijk je er naar uit en dan is je kleintje daar eindelijk, Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om foto's te hebben als ze nog zo klein zijn. Foto's van je kleintje zelf en details van de kleine teentjes en vingertjes, zachte donshaartjes maar ook samen met papa en mama en/of broertjes en zusjes.
IMG_0358_edited.png
IMG_7292.jpg
familie
Foto's met je hele gezin, Intieme momenten tussen moeder en kind of juist papa alleen met de kindjes? Dit kan allemaal tijdens de familieshoot, samen zijn en herinneringen maken voor later. 
Deze shoot is ook geschikt om de bijzondere band tussen (klein)kinderen en opa en oma vast te leggen. 
liefde

Samen met je partner mooie herinneringen vast laten leggen op beeld, een tastbare herinnering aan jullie liefde voor elkaar.  Of ga je trouwen en hou je het klein, maar wil je wel graag een shoot op locatie om deze bijzondere dag vast te laten leggen? Dan kan deze shoot ook geschikt zijn voor jullie.

 Twijfel je? Stuur mij gerust een berichtje.  

IMG_9436.jpg
IMG_1414.jpg
persoonlijk portret
Een fotoshoot van jezelf, omdat je wilt laten zien wie het gezicht is achter jouw bedrijf of gewoon omdat je het waard bent om mooie foto's van jezelf te hebben.  Foto's waar je op staat zoals jij bent en die je met trots kan en mag delen. 
mini shoot
Heb jij een aantal foto's nodig ? 
Bijvoorbeeld om je zwangerschap of het geslacht van je kindje bekend te maken. Nieuwe portret foto's van jezelf nodig voor bijvoorbeeld je cv of social media. Of een andere gelegenheid waar je maar een aantal foto's voor nodig hebt ? Dan is deze shoot geschikt voor jou!
IMG_8589_edited.jpg
bottom of page