top of page
LIEFDE

Samen met je partner mooie herinneringen vast laten leggen op beeld, een tastbare herinnering aan jullie liefde voor elkaar.  Of ga je trouwen en hou je het klein, maar wil je wel graag een shoot op locatie om deze bijzondere dag vast te laten leggen? Dan kan deze shoot ook geschikt zijn voor jullie.

 Twijfel je? Stuur mij gerust een berichtje.  

IMG_9436.jpg
135,-  euro 
Op een buiten locatie naar keuze. 
Ruimte voor een kleding wissel 
Zorgvuldig bewerkt in hoge resolutie 
Binnen 3 weken verstuurd zonder watermerk via WeTransfer
voor de shoot

Nadat je mij hebt benaderd, zal ik contact met jou opzoeken en zullen wij een afspraak inplannen.  

We kiezen een mooie buitenlocatie uit die bij jullie past, denk bijvoorbeeld aan het strand, duinen of bos.

Naar wens kan ik jullie eventueel kleding- of kleuren advies geven zodat alles samen een mooi geheel wordt.

 

Tijdens de shoot

De dag van de shoot is aangebroken en ik zal jullie ontmoeten op de afgesproken locatie. 

 

Naar de shoot zal ik wat kleedjes meenemen zodat wij een mooie setting op de grond kunnen creëren. 

 

 De shoot gaat om jullie liefde naar elkaar. Geef elkaar kusjes, knuffels en doe alles waar jullie je fijn bij voelen en zoals jullie samen zijn. 

Na de shoot

 Kan ik niet wachten om alvast een kijkje te nemen en zal ik de eerste hand leggen aan het sorteren van de foto's. Nadat ik alleen de allermooiste foto's over heb, ga ik de foto's bewerken met Lightroom. Denk hierbij aan licht bijstellen, rechtzetten en kleuren bijwerken. Eventuele pukkeltjes, krasjes of overige oneffenheden kan ik hier en daar wegwerken maar rimpels en extra kilo's dan weer niet.

De factuur stuur ik jullie na de fotoshoot en nadat de betaling binnen is ontvangen jullie binnen 3 weken de fotoreportage op de mail, verstuurd via WeTransfer in hoge resolutie zonder watermerk.

Ben je bij het zien van mijn website enthousiast geworden en heb je interesse in een shoot dan kan je mij een berichtje sturen via het aanvraag ormulier, mail of social media. 

Goed om te weten

 

Bij het boeken van een fotoshoot geef je automatisch toestemming op dat ik de foto's mag gebruiken op mijn website en social media kanalen. Wil je dit liever niet ? meld dit dan graag bij het boeken van de shoot . Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.

bottom of page