top of page
OVER MIJ
IMG_1237.jpg
IMG_1236.jpg

Hi, dit ben ik, Sharon Dekker

Samen met mijn vriend Jordy en ons dochtertje Rosie woon ik in een heerlijk, karakteristiek huisje in IJmuiden 

Het liefst ga ik reizen, uit eten, dagjes en nachtjes weg maar je vindt mij ook zeker thuis op de bank met een kleedje en kaarsjes aan, kijkend naar een goede film/serie.

Ik werk 4 ochtenden in de week in een horecabedrijf waar ik het ontbijt voor een hotel verzorg.

Als je nu denkt dat ik een ochtend mens ben dan heb je het mis. Het liefst draai ik mij nog een paar keer om en niet gelogen als ik een stuk of 6 keer snooze, sorry Jordy! 

Altijd heb ik al een voorliefde voor fotografie gehad, op vakantie was ik ook voornamelijk met een camera om mijn nek te vinden.

Als mama weet ik nu hoe snel de tijd echt gaat en hoe fijn het is dat ik bijzondere momenten vast heb kunnen leggen. Misschien heel cliché door te zeggen: "Geniet er maar van, voordat je het weet zijn ze groot", maar echt niks is minder waar. 

In 2020 ben ik begonnen met fotograferen voor vrienden en kennissen. Nadat zij de foto's binnen kregen en zo enthousiast en dankbaar waren, begon het bij mij te kriebelen.

Daglicht is het enige licht waar ik mee werk en ik hou van foto’s waarbij er weinig geposeerd wordt. Waar je niet alleen trots terug kunt kijken op de foto's maar ook op de ervaring. 

 

Per 1 maart 2021 is Sharon Dekker fotografie officieel en wie weet mag ik binnenkort jullie herinneringen vast leggen.

 

Graag tot snel, liefs Sharon

bottom of page