top of page

ZWANGERSCHAP

 

Iedere zwangere vrouw is prachtig, echt waar, jij ook! Niks is zo bijzonder als een kindje wat in jouw buik groeit. Wil jij deze bijzondere tijd alleen, samen met jouw partner en/of met je gezin vastleggen? Alles kan, ik zorg voor afwisseling in de foto's en samen maken wij een tastbare herinnering voor later.

135,-  euro 
Thuis of op een buiten locatie naar keuze
Ruimte voor een kleding wissel 
Zorgvuldig bewerkt in hoge resolutie 
Binnen 3 weken verstuurd zonder watermerk via WeTransfer

Voor de shoot

Nadat je mij hebt benaderd, zal ik contact met jou opzoeken en zullen wij een afspraak inplannen.  

Mijn advies is om al vroeg in de zwangerschap een shoot in te plannen voor tussen de 32 en 36 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe jouw zwangerschap verloopt.   

We kiezen samen een mooie locatie uit die bij jullie past, denk bijvoorbeeld aan jullie slaapkamer en/of babykamer, maar een buiten locatie zoals het strand, duinen of bos behoort ook zeker tot één van de mogelijkheden. 

Naar wens kan ik jou/jullie eventueel kleding- of kleurenadvies geven zodat alles samen een mooi geheel wordt.

Tijdens de shoot

De dag van de shoot is aangebroken en ik zal jullie ontmoeten op de afgesproken locatie. 

Naar de buitenshoot zal ik wat kleedjes mee nemen zodat wij een mooie setting op de grond kunnen creëren.

Voor binnen heb ik eventueel ook nog wat achtergronddoeken die wij kunnen gebruiken. 

Vind je het een beetje spannend? Geen zorgen hier en daar zal ik je tips geven en verder zullen we het moment vangen zodat je niet alleen trots op de foto's terug kunt kijken maar ook op de ervaring. 

Na de shoot

 Kan ik niet wachten om alvast een kijkje te nemen en zal ik de eerste hand leggen aan het sorteren van de foto's.

 

Nadat ik alleen de allermooiste foto's over heb, ga ik de foto's bewerken met Lightroom. Denk hierbij aan licht bijstellen, rechtzetten en kleuren bijwerken. Eventuele pukkeltjes, krasjes of overige oneffenheden kan ik hier en daar wegwerken maar rimpels en extra kilo's dan weer niet.

De factuur stuur ik jullie na de fotoshoot en nadat de betaling binnen is ontvangen jullie binnen 3 weken de fotoreportage op de mail, verstuurd via WeTransfer in hoge resolutie zonder watermerk.

Ben je bij het zien van mijn website enthousiast geworden en heb je interesse in een shoot? Dan kan je mij een berichtje sturen via het aanvraagformulier, mail of social media.

Goed om te weten

 

Bij het boeken van een fotoshoot geef je automatisch toestemming op dat ik de foto's mag gebruiken op mijn website en social media kanalen. Wil je dit liever niet? meld dit dan graag bij het boeken van de shoot . Ook ga ik ervan uit dat je bij het boeken van een fotoshoot toestemt met de algemene voorwaarden.

bottom of page